Contact

Praktijk Bewust in Beweging
Marjolijne van Buren-Molenaar

Op dit moment is er een cli├źntenstop van kracht

Met betrekking tot corona: als een van ons positief getest is, kan de sessie geen doorgang vinden. De ventilatie in de praktijkruimte voldoet aan alle eisen. Mocht live afspreken om wat voor reden dan ook lastig voor je zijn, kunnen we kiezen voor een online-sessie.

Van der Giessenweg 49*
2921 LP Krimpen a/d IJssel
Tel: 06 – 20 90 17 53
E-mail: info@bewustinbeweging.nl

(*) De praktijkruimte is op de 1e etage van de Van der Giessenweg nummer 49 (op het dak staat een bord met ‘Deno Compressors’). Na binnenkomst ga je de trap op, door de glazen deur linksaf. Je kunt op de witte bank gaan zitten totdat je wordt opgehaald.

Met de auto: vanaf de Industrieweg direct na het tankstation rechtsaf = Van der Giessenweg. Sla direct na nummer 49 linksaf: parkeren meteen aan je linkerhand (er staan bordjes van bedrijven bij, daar hoef je geen rekening mee te houden).

Met het OV: een aanrader is om de waterbus (halte Krimpen Stormpolder) te nemen; halte op 10 minuten wandelen en de fiets mag gratis mee. Met de bus kun je naar het busstation van Krimpen aan den IJssel reizen; vanaf daar is het nog een kwartier lopen. Bus 194 richting Lekkerkerk stopt bij halte Stormpolder, daarna is het nog krap 10 minuten wandelen.